Breaking News

Μάριος Αθανασίου: «Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής ή πιλότος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ήθελα να γίνω πιλότος αλλά δεν τα κατάφερα, δεν ήμουν καλός στα μαθήματα. Το όνειρό μου πριν ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής, νομίζω και με αυτό θα ήμουν υπερευτυχισμένος, αλλά... ήμουν κάκιστος, οπότε δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε» εξομολογήθηκε ο Μάριος Αθανασίου στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

Και πρόσθεσε: «Το να μεγαλώνεις τρία παιδιά προφανώς έχει δυσκολίες, αλλά έχει και πάρα πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, απλώς το βιώνω. Έχω στιγμές που - προφανώς - είμαι πέρα από τα όριά μου, αλλά έχω μάθει πια να κάνω υπομονή, έχω αναπτύξει αυτό το στοιχείο που δεν το είχα καθόλου σαν άνθρωπος. Μου διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα τα παιδιά, περισσότερα μαθαίνω εγώ πάρα τους μαθαίνω».

«Σε όλα τα παιδιά έχω αδυναμία, είμαι ευάλωτος και όλα με "ρίχνουν". Νομίζω λίγο περισσότερη αδυναμία έχω στο γιο μου γιατί βαδίζουμε στα ίδια χνάρια» τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Δεν έχω πρόβλημα με το θεσμό του γάμου, αλλά το θεωρώ δευτερεύον. Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε περίεργα που δεν έχουμε παντρευτεί. Μπορεί κάποια στιγμή, πάνω στην τρέλα μας, να παντρευτούμε...».

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Αθανασίου είχε σχέση με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού. Το 2005 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Το 2014 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη ενώ το 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει: «Με τη Μαρία Σολωμού έχω φιλική σχέση. Τα περισσότερα ζευγάρια πια, που έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι, περνούν λίγο δύσκολα όταν χωρίζουν και μετά από ένα - δυο χρόνια βρίσκουν έναν τρόπο να συνεννοηθούν. Δεν σημαίνει ότι αγαπιούνται. Αν ήθελες ο άνθρωπος αυτός να ήταν στη ζωή σου, θα ήταν....».