Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του MasterChef 5 της Τρίτης, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Τεστ Δημιουργικότητας, με την καλύτερη προσπάθεια να ανήκει στον Παναγιώτη Τζαμαλή, ο οποίος κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

Τα χειρότερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν ο Παύλος, ο Αντώνης, η Ανούς και η Κωνσταντίνα. Ωστόσο, ο Παναγιώτης έκανε την ανατροπή, καθώς χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει το φίλο του, Παύλο Χάππιλο. Τη θέση του Παύλου πήρε η Μαρίνα, η οποία είχε την αμέσως χειρότερη προσπάθεια.
 
Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, η Ανούς Χεριμιάν, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος και η Μαρίνα Ντεμολλάι έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 5.


Καλεσμένος ήταν ο pastry chef Νίκος Κολέτσας. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα δύσκολο πιάτο αντιγραφής: τάρτα φυστίκι με βανίλια και βατόμουρο.

Οι κριτές θεώρησαν ότι η χειρότερη προσπάθεια ήταν του Αντώνη Μητρόπουλου, ο οποίος άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, όπου συνεχίζουν πλέον 13 παίκτες.

Δείτε τα βίντεο.