Breaking News

MasterChef - Βίλλη Σεργή: «Είναι αστειότητες τα περί κλίκας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε τη Δευτέρα, μέσω skype, η Βίλλη Σεργή, η οποία αποχώρησε από το MasterChef 5 στο επεισόδιο του Σαββάτου...

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει το Star, η όμορφη Βίλλη έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός. Πριν το MasterChef απασχολούνταν ερασιτεχνικά με τη μαγειρική. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία ψυχολογία και εγκληματολογία, ενώ γυμνάζεται καθημερινά. 

Μεταξύ άλλων, η Βίλλη είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες της:

«Είναι αστειότητες που λένε ότι είχα φτιάξει κλίκα, δεν έχω να πω κάτι πάνω σ' αυτό. Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν όλοι αυτοί, που λένε τα όσα λένε, δεν πρόκειται να σταθώ σ' αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα να σχολιάσω εκεί...

Δεν είμαι καθόλου χειριστική σαν άνθρωπος, απλά είμαι αγαπητή, κάνω παρέα με τα παιδιά και τα ευχαριστώ που με στήριζαν, αν και είμαι ερασιτέχνης.

Προφανώς καμιά φορά η αγάπη κάποιων ανθρώπων δεν αρέσει στους υπόλοιπους κι αυτό το σέβομαι και προχωράω παρακάτω, δεν το παίρνω προσωπικά. Ό,τι και να ακούγεται δεν τον παίρνω προσωπικά κι έχω λάβει τεράστια αγάπη και από τον κόσμο, που τον ευχαριστώ...».

Δείτε το βίντεο.