Breaking News

Η «άτακτη» βραδιά της Miley Cyrus (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus διασκέδασε την περασμένη Πέμπτη, πίνοντας μπύρες με φίλους της και τον τραγουδιστή YungBlud, κατά την επίσκεψή της στο θρυλικό Rainbow Room στο Δυτικό Χόλιγουντ, τέσσερις μήνες αφότου είπε ότι ήταν και πάλι νηφάλια, μετά από ένα μικρής διάρκειας «κύλισμα» εν μέσω πανδημίας.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνουν να φλερτάρει έντονα κάποια στιγμή με τον 23χρονο Βρετανό τραγουδιστή.


Η 28χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.


Σε δηλώσεις της πριν λίγους μήνες στο Rolling Stone είπε ότι αποφάσισε να σταματήσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά στα 26 της.

«Στην πραγματικότητα, είναι η ηλικία που αποφασίζεις αν θέλεις να ζήσεις ή να πεθάνεις σαν θρύλος. Έως το Νοέμβριο του 2019 ήμουν σχεδόν απολύτως νηφάλια. Τότε, όπως πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έπεσα ψυχολογικά. Ήταν πραγματικά ένας αγώνας. Ψυχική υγεία και άγχος και όλα αυτά. Έχασα εκεί... » είχε εξομολογηθεί, μεταξύ άλλων.


Η Miley Cyrus είχε παντρευτεί τον Liam Hemsworth τον Δεκέμβριο του 2018 και χώρισαν τον Αύγουστο του 2019. Οι δυο τους είχαν σχέση πολλών χρόνων, με αρκετούς ενδιάμεσους χωρισμούς, κατά τους οποίους η ίδια επέστρεφε στο «άτακτο» παρελθόν της.

Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε το «Plastic Hearts», που αποτελεί το 7ο studio album της... Ωστόσο η επιτυχία του άλμπουμ δεν δείχνει να συνδυάζεται με ευτυχία στην προσωπική της ζωή.