Breaking News

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θέλω να αμείβομαι μόνο ως τραγουδίστρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θέλω το όνομά μου να έχει σχέση μόνο με το τραγούδι, να μην έχει άλλες ιδιότητες, ούτε διαφημίσεις, ούτε κριτική επιτροπή, ούτε παρουσίαση. Θέλω να αμείβομαι μόνο ως τραγουδίστρια» ξεκαθάρισε στον Νίκο Χατζηνικολάου η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για το πάθoς της με το τραγούδι, για τη διαδρομή της και τις μεγάλες συνεργασίες της και αναφέρθηκε στους άνδρες της ζωής της, τις σχέσεις και τον έpωτα.

Επίσης, μίλησε με λόγια αγάπης για τις κόρες της, σχολίασε την περίοδο της καραντίνας που βιώνουμε, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υπογράφει τους στίχους της στο τελευταίο της τραγούδι «Έξαψη» που είναι και οι τίτλοι αρχής στην ομώνυμη σειρά, 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συγκινήθηκε όταν μίλησε για την πρώτη της επιτυχία, το τραγούδι "Δίχως λόγο κι αφορμή" και την πρώτη φορά που το άκουσε στο ραδιόφωνο.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις για σeξουαλικές, λεκτικές παρεvοχλήσεις και βιaσμούς τόνισε πως στην ίδια δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, ωστόσο εξέφρασε τη στήριξή της στα θύματα.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.