Breaking News

Survivor: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Η δήλωση του Σ. Κατσούλη για τους «διάσημους» παίκτες ξάφνιασε τον Κόρομι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου δεν εμφανίστηκε η Χριστίνα Κεφαλά καθώς είχε τραυματιστεί στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο νίκησαν οι Μπλε...

Στο συμβούλιο μίλησε ο Τριαντάφυλλος για την περιθωριοποίησή του από τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Κόρομι.

Για ακόμη μία φορά τον Τριαντάφυλλο τον στήριξε ο Αλέξης Παππάς των Μπλε, ενώ μίλησε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έφερε σε δύσκολη θέση τον Κόρομι. Συγκεκριμένα είπε:

«Τον Κόρομι τον σέβομαι, αλλά ξέραμε από την αρχή ότι υπάρχουν "διάσημοι" και "άσημοι". Εννοείται ότι εγώ δεν μπορώ να παίρνω τα ίδια χρήματα με τον Αλέξη Παππά. Ξέραμε από πριν ότι τα συμβόλαιά μας είναι διαφορετικά και είναι απόλυτα λογικό. Το να λες σε κάποιον ότι κάθεται και κάνει διακοπές γιατί τα συμβόλαια είναι μεγάλα και πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα είναι unfair. Είχε συμφωνηθεί από την αρχή ότι θα γίνει αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και στις ομάδες, δεν παίρνουν όλοι οι παίκτες τα ίδια χρήματα. Πρέπει να σεβαστείς τον συμπαίκτη σου, όλοι ζούμε στις ίδιες συνθήκες. Αν δεν σου άρεσε το συμβόλαιο να μην το υπέγραφες».

Ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξαν να ξαφνιάζονται από την τοποθέτηση του Σάκη και αρκέστηκαν να πουν ότι από τη στιγμή που κάποιος πληρώνεται θα πρέπει να προσφέρει στην ομάδα. Οι υπόλοιποι Κόκκινοι παρακολουθούσαν τη συζήτηση χωρίς να συμμετέχουν.

Όσον αφορά την ψηφοφορία έγινε το αναμενόμενο, καθώς οι Κόκκινοι υπέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πήρε 9 αρνητικές ψήφους.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.