Breaking News

Ο Ευθύμης Ζησάκης απαντά στη Χριστίνα Πολίτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αντίδραση της Χριστίνας Πολίτη προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Συνεργάστηκα με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη και είχε μια απαίσια συμπεριφορά. Πραγματικά δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Είχαμε μια διαφωνία σε μια παράσταση και με διέσυρε κι έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κινηθώ νομικά. Δεν είχε να κάνει με τη συνέπειά μου στις πρόβες. Ήταν ένα άλλο θέμα, το οποίο δεν το ανέφερε ποτέ. Είχε πει πολλά ψέματα, τα οποία δεν είναι της παρούσης» είχε πει στην εκπομπή του Mega o Ευθύμης Ζησάκης για γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη.

H Χριστίνα Πολίτη αντέδρασε χθες, κάνοντας καυστικά σχόλια στα social media κατά του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος απάντησε με δήλωσή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Μου κάνει πραγματικά τρομερή εντύπωση ότι η συγκεκριμένη κυρία επέλεξε, μετά από τόση σιωπή, να σχολιάσει και να κρίνει τη δική μου δήλωση για κακή συμπεριφορά του συντρόφου της, ενώ υπάρχουν αλλεπάλληλες καταγγελίες εις βάρος του. Το πρόσωπό μου είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να την προβληματίζει αυτή τη στιγμή. Δε θα δώσω άλλη συνέχεια. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».