Breaking News

Όσα δεν ξέρατε για τον Π. Καναράκη: Το όμορφο αφιέρωμα και η online streaming παράσταση «Cine» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Έλα Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του. 

Στην εκπομπή προβλήθηκε κι ένα όμορφο αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία, στο οποίο παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Ο Παντελής Καναράκης, που είχε πάρει μέρος στο YFSF, δεν συμμετέχει στο φετινό All Star. Ο ίδιος εξήγησε: «Το YFSF είναι πάρα πολύ κουραστικό, εγώ θαυμάζω τους συναδέλφους που έχουν ξαναπάει. Δε θα το έκανα ξανά, είναι πάρα πολύ κουραστικό. Δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν, καθώς έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της παραγωγής. Είχα κουραστεί πάρα πολύ γιατί είμαι και τελειομανής».

Στην έναρξη της συνέντευξης ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μουσικοθεατρική παράσταση «Cine», που είναι διαθέσιμη σε online streaming στο viva.gr έως και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021. Το online streaming είναι διαθέσιμο κάθε Σάββατο και Κυριακή από 18:00 έως 23:59.

Πρόκειται για μια σάτιρα στον ελληνικό και ξένο κινηματόγραφο σε κείμενο, σκηνοθεσία και χορογραφίες του Παντελή Καναράκη.

Παίζουν: Παντελής Καναράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Σόλωνας Τσούνης, Ρένος Ρώτας, Στεφανία Γκουρνέλου, Κατερίνα Ψωμά, Λαμπρινή Σκρέκα και Θεόφιλος Πασχάλης.

Φιλική Συμμετοχή: Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου και Κωνσταντίνος Κοσμίδης.

Δείτε τα βίντεο.