Breaking News

Π. Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε μια εμπειρία που τη βίωσα στα 14 και δεν το είπα μέχρι τα 23 μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω», τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και την πορεία του στο τραγούδι.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξήγησε πώς βρέθηκε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη από την Ελβετία, αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του στην Αθήνα και στις μεγάλες του επιτυχίες που ακολούθησαν και περιέγραψε τις συνεργασίες του στο εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις παρεvοχλήσεις και γενικότερα σε όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, ο Πάνος Μουζουράκης είπε:

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία και τι ακριβώς γίνεται... Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε.

Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο και όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, τον οικογενειακό φίλο, τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος...

Με στιγμάτισε μια ανάλογη εμπειρία, που τη βίωσα στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου, ούτε στη μητέρα μου. Καταλαβαίνω πώς είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές... Με φίλους μου, 4-5 που το έχω συζητήσει, έχουν πάθει κι εκείνοι κάτι ανάλογο... Πρέπει να αλλάξει αυτό... Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεpαστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.