Breaking News

Κ. Παπουτσάκη: Η συγκίνησή της για τον Θ. Βέγγο και ο ρόλος της Αλίκης - «Αρρώστησα πολύ τότε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή της, την οικογένειά της, το θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το «Your Face Sounds Familiar - All Star», όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή.

Η όμορφη ηθοποιός συγκινήθηκε έντονα όταν  προβλήθηκε στην εκπομπή ένα απόσπασμα, με γυρίσματά της με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο.

«Ήταν πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ήταν ηθικός, ένας εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής, της τέχνης που θέλουμε να είναι. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος του χώρου μας. Γενναιόδωρος άνθρωπος, που αυτό πρέσβευε μέσα από τις ταινίες και το ρόλο που επέλεγε. Είναι τόσο συγκινητικό. Είναι το αληθινό, που όταν το συναντάς λες υπάρχει ελπίδα σ' αυτόν τον κόσμο. Ήταν το τελευταίο του γύρισμα... Αισθανόμουν ότι ήταν το τελευταίο του γύρισμα», είπε δακρυσμένη.

Όταν ρωτήθηκε για τις σeξουαλικές παρεvοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αποκάλυψε ότι της έχουν συμβεί δύο περιστατικά, αλλά όχι στο βαθμό που να επηρέασαν τη μετέπειτα ψυχολογία της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και φήμες, αλλά όχι σ' αυτήν την έκταση. Μου έχει συμβεί καμιά δυο φορές κι ευτυχώς χωρίς να έχει μείνει κάτι μέσα μου γιατί δεν προχώρησε σε σημείο ώστε να γίνει παρεμβατικό. Θα μπορούσε να ήμουν πιο άτυχη, η στιγμή να ήταν πιο δύσκολη κι ο άλλος να ήταν πιο αδίστακτος... Αυτό συνέβη στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά η αναγνωρισιμότητα ήρθε γρήγορα, στα 21 - 22 μου και σταμάτησε αυτό να υπάρχει. Αλλά πριν μου είχε συμβεί δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που πέρασε όταν υποδύθηκε το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, για τις οποίες έχει μιλήσει και στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο: «Δεν πέρασα καλά. Αρχικά χάρηκα, όταν μου το πρότειναν... Ωστόσο πρόκυψαν κι άλλοι παράμετροι, που εγώ δεν είχα υπολογίσει. Όλα αυτά που συνέβησαν... ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν γιατί οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, που τις "έτρωγαν" από παντού, οπότε κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια... Όλη αυτή η πίεση μου προκάλεσε και προβλήματα υγείας, τα οποία, ευτυχώς, στην πορεία έφυγαν... Νομίζω ότι η επίθεση δεν ήταν προσωπική, το ίδιο θα συνέβαινε και σε όποια ηθοποιό ενσάρκωνε την Αλίκη».

Η ηθοποιός είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου: «Αρρώστησα πολύ τότε γιατί είμαι ευαίσθητη, έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού και θέλω να είμαι αγαπητή. Ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να ακούγεται το όνομά του, δεν είναι αυτός ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Αν ήταν αυτός ο λόγος, ίσως να το απολάμβανα».

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τις δυσκολίες που βίωσε εκείνη την περίοδο μίλησε στην εκπομπή και η μητέρα της.

Δείτε στο 2ο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.