Breaking News

Π. Δεβετζή: «Xτύπησα πρώην σύντροφό μου γιατί με έπιασε από το λαιμό και με κόλλησε στη ντουλάπα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε την Τρίτη η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες και τη μοναχική ζωή του πρωταθλητισμού.

Επίσης, σχολίασε  τις καταγγελίες για σeξουαλική κακoποίηση στο χώρο του αθλητισμού, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με πρώην σύντροφό της. Η Ολυμπιονίκης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Τέτοιες καταστάσεις για βιaσμό δεν έχω βιώσει. Αν το ζούσα θα το είχα καταγγείλει, τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Εμείς, τα κoρίτσια του στίβου, είμαστε και λίγο "αντράκια" και ξέραμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Εννοείται ότι τα "πεσίματα" είναι πάρα πολλά, αλλά δεν έτυχε να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο ώστε να αισθανθώ αυτή την πίεση για να κάνω κάτι. Υπήρχε φλερτ και κάποια πίεση παραπάνω, που αν βγω και πω ονόματα μπορεί να κλείσω και πολλά σπίτια. Έφαγα από ανθρώπους και bullyίng και φλερτ πολύ πιο έντονο, αλλά είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω. Ήμουν πολύ δυνατό και αντιδραστικό παιδί, που δεν θα άφηνα κάποιον άνθρωπο να θίξει την αξιοπρέπειά μου...

Φυσικά και έχω βιώσει λεκτική βία, πάρα πολύ έντονα. Έχω βιώσει και έχω χτυπήσει και άντρα, έναν πρώην σύντροφό μου. Πήγε να κάνει μια κίνηση και τον χτύπησα για να προφυλάξω τον εαυτό μου. Πήγε να με χτυπήσει, δηλαδή με έπιασε από το λαιμό και με κόλλησε σε μια ντουλάπα. Μου γύρισε το μυαλό, μπορεί να γίνω τρελή αν απειληθώ... Υπήρχε μακροχρόνια σχέση. Έφυγα την ίδια μέρα και μετά με παρακαλούσε να γυρίσω. Αν κάποιος το κάνει μια φορά, θα το ξανακάνει. Ο άνθρωπος βελτιώνεται, αλλά δεν αλλάζει. Φυσικά και φοβήθηκα, αλλά δεν έκανα καταγγελία. Βέβαια, έκανα καταγγελία στην αστυνομία για τηλεφωνική απειλή... Μιλάμε για άλλο περιστατικό από τον ίδιο άνθρωπο, μετά το χωρισμό... Πρώτη φορά τα λέω αυτά...».

Δείτε τη συνέντευξη.