Breaking News

Φ. Σοφιανός για καταγγελίες: «Αν ένα ανήλικο παιδί μου έλεγε ότι του συνέβη κάτι θα πήγαινα στον εισαγγελέα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του που παρερμηνεύτηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου είπε ότι θα πήγαινε κατευθείαν στον εισαγγελέα αν κάποιος του αποκάλυπτε ότι υπέστη κακοποίηση. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Χτύπησα την πόρτα σε κανάλι για να παίξω σε σίριαλ αλλά δεν με ήθελαν...

Οι πιο δύσκολες εpωτικές σκηνές που έχω κάνει ήταν με την Άντζελα Γκερέκου. Στις εpωτικές σκηνές δεν υπάρχει τίποτα το εpωτικό. Έχεις πολλά άλλα πράγματα να σκεφτείς σχετικά με το πώς θα πετύχεις τη σκηνή, προσποιείσαι ηδοvή κι αυτό έχει και μία αστεία πλευρά

Είμαι 64 ετών. Ο έpωτας έπαιξε τον κυριότερο ρόλο στη ζωή μου.

Να διευκρινίσω παλαιότερη δήλωσή μου, γιατί δεν την μετέδωσαν ολόκληρη και παρερμηνεύτηκε. Με είχαν "στήσει στον τοίχο" και βωμoλοχούσαν. Αναφέρθηκα στην ιστορία των παιδιών των εργαζόμενων γονιών, τα οποία μεγαλώνουν με νταντάδες. Δεν είπα ότι θέλω τη γυναίκα μέσα στο σπίτι, αλλά ότι τα παιδιά χρειάζονται τη μαμά τους τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 5 ετών, ενώ ο μπαμπάς πρέπει να στηρίζει αυτό το διάστημα. Δεν εννοώ ότι ο μπαμπάς είναι "κουκουρούκου" και ταξιδεύει δεξιά κι αριστερά και μεγαλώνει το παιδί η μαμά. Δεν το είπα έτσι. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να αλλάζεις ένα παιδί, να του κάνεις μπάνιο, να μαγειρεύεις και να το ταΐζεις. Τα ξέρω, τα έχω κάνει.

Για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ωστόσο δεν γνώριζα κάτι συγκεκριμένο και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ αυτό το εύρος κι αυτό το μέγεθος. Αν ερχόταν ένα παιδί ανήλικο ή οι γονείς του και μου έλεγαν ότι συνέβη κάτι θα πήγαινα κατευθείαν στον εισαγγελέα».