Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε για δεύτερη φορά ο Κωστής Αλεξάκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο αρχηγός της ηττημένης Κόκκινης ομάδας, Αντώνης Μητρόπουλος, υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωστή Αλεξάκη... Ο Αντώνης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, ενώ τη δεύτερη ασυλία είχε κερδίσει η Μαρίνα Ντεμολλάι, με αποτέλεσμα οι δύο τους να μην μπορούν να ψηφιστούν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου έγινε η ψηφοφορία στην Κόκκινη ομάδα, από την οποία προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιάννης Αυλωνίτης κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Κατά την ψηφοφορία σημειώθηκε και ένταση μεταξύ Λίας Μακροστέργιου και Μαρίνας Ντεμολλάι. Μία ατάκα της Μαρίνας, που έκανε λόγο για άτομα που... «βγάζουν την ουρίτσα τους απ' έξω στα μαγειρικά tasks», προκάλεσε την έκρηξη της Λίας.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Λαζαρίδου ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Ο Κωστής, ο Γιάννης κι ο Αλέξανδρος φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Καλεσμένος για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ήταν ο Αssistant Head Chef του εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη, Θάνος Φέσκος, ο μοναδικός Έλληνας chef, που κατέχει μια τόσο σημαντική θέση σε 3στερο εστιατόριο.

Οι τρεις κριτές και ο Θάνος Φέσκος θεώρησαν ότι η χειρότερη προσπάθεια ήταν του Κωστή Αλεξάκη, ο οποίος είχε επιστρέψει στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας (8/3) και αποχώρησε πλέον οριστικά από το MasterChef 5.

Δείτε τα βίντεο.