Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 2: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος αποχώρησε από τη «Φάρμα», στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Στην πρεμιέρα ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μακρής είχε επιλέξει ως πρώτο μονομάχο το Θανάση Πάτρα...

Στο επεισόδιο του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε δοκιμασία ασυλίας, την οποία κέρδισε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να επιλεχθεί ως μονομάχος.


Στη συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας επέλεξε ως δεύτερο μονομάχο και, βέβαια, αντίπαλό του τον Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στο νικητή.


Η τελευταία φάση της δοκιμασίας ήταν καθοριστική, με το Θανάση Πάτρα να κερδίζει οριακά και να συγκεντρώνει στο σύνολο περισσότερους βαθμούς.

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί, ολοκληρώνοντας τη σύντομη πορεία του στη «Φάρμα».


Πριν αποχωρήσει, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είπε στον Σάκη Τανιμανίδη: «Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους. Για μένα είμαι νικητής, όχι στο αγώνισμα, αλλά στα πράγματα που έκανα και ξεπέρασα τον εαυτό μου».


Σύμφωνα με το βιογραφικό του, που είχε δημοσιεύσει ο ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης ζει στην Πτολεμαΐδα. Αν και γεννήθηκε σε αγροτική οικογένεια, στη ζωή του είχε ανέβει μόνο δύο φορές σε τρακτέρ. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το καφενείο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Έχει τρεις μικρότερες αδελφές. Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και πρόσφατα πήρε πτυχίο Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ.

Δείτε ολόκληρο το 2ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1