Breaking News

Survivor - Αδελφή Κατσούλη: «Με σόκαρε η αντίδρασή του - Είναι απομονωμένες στιγμές - Δεν επηρεάστηκε από τη Μαριαλένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αδελφή του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος μπήκε πριν λίγο καιρό στο Survivor στην ομάδα των Μπλε, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη και το σχετικό απόσπασμα πρόβαλε το «Ευτυχείτε». 

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την έκπληξή της για τη συμπεριφορά του αδελφού της στο έντονο περιστατικό με τον James που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα... Συγκεκριμένα, είπε στον Τσαλίκη:

«Αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ομολογώ ότι κι έμενα με σόκαρε Γιώργο. Με σόκαρε η αντίδραση του Σάκη. Αυτή τη συμπεριφορά του Σάκη εγώ δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.
 
Είναι παιχνίδι, το καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωποι που ζουν σε δύσκολες συνθήκες... Εμείς βλέπουμε την καθημερινότητά τους 1 ώρα μέσα στο 24ωρο. Δηλαδή, θεωρώ ότι είχαν προηγηθεί και κουβέντες πριν τον καυγά.

Στις σκηνές που είδαμε αυτός δεν είναι ο αδερφός μου. Δε θέλω να τον χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν μια λάθος εικόνα αυτές οι απομονωμένες στιγμές, που βγαίνουν προς τα έξω, καταλαβαίνοντας ότι είναι ένα ριάλιτι. 

Και οι γονείς μου ξαφνιάστηκαν. Αν εγώ ξαφνιάστηκα μία φορά, οι γονείς μου ξαφνιάστηκαν δέκα... Ο Σάκης μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα, αυτό που είδαμε ήταν μία αντίδραση που δεν είχε βγάλει ποτέ. Εμείς το είδαμε για πρώτη φορά.

Δεν πιστεύω ότι η συμπεριφορά του Σάκη επηρεάστηκε από τη Μαριαλένα. Ο Σάκης δεν έχει κακία για κανέναν, ακόμα κι αν χώρισαν. Αυτά είναι προσωπικά τους... Εγώ βλέπω ότι είναι άνετος απέναντι στη Μαριαλένα. Θέλει να τους βοηθήσει όλους και να τους ενώσει ξανά σαν ομάδα».