Breaking News

Τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Love it» φιλοξενήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Μελλοντικά αυτό το οποίο σκέφτεσαι και θα ήθελες πάνω στο αντικείμενό σου, έχει σχέση με τον τηλεοπτικό κόσμο; Θεωρείς ότι σε βοήθησε η αναγνωρισιμότητα από το Survivor;» τη ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου, με την Ανθή Σαλαγκούδη να απαντά:

«Με αυτά που ακούστηκαν δεν ξέρω αν με βοήθησε η συμμετοχή μου στο Survivor... Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά, που μπορώ να ανταπεξέλθω και μου αρέσει, φυσικά και θα το κάνω.

Η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Είναι ένας χώρος που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ως μέσο. Μου αρέσει η αμεσότητα με τον κόσμο και η οπτικοποίηση της είδησης. Οπότε αν προκύψει κάτι... ναι, γιατί όχι;

Μου αρέσει περισσότερο το infotainment, αλλά νομίζω δεν ευδοκιμεί στην Ελλάδα... Από εκεί και πέρα δεν απορρίπτω ούτε την ψυχαγωγία. Έχω κάνει πολύ ενημέρωση, ξεκίνησα στην ενημέρωση. Ήμουν 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχω κάνει ρεπορτάζ και δούλευα σε αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές. Στην κρητική τηλεόραση προσπαθήσαμε να κάνουμε infotainment, αλλά δεν ξέρω αν το πετύχαμε ακριβώς. Περισσότερο θα ήθελα να κάνω infotainment».