Breaking News

Survivor - Άννα Μαρία Βέλλη: «Η μεγαλύτερη κωλoτoύμπα είναι η μεταστροφή της Μαριαλένας - Θέλω να κερδίσει ο Νίκος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Μαρία Βέλλη, που αποχώρησε από το Survivor, έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για όλα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Εγώ πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει υποψήφια τη Χριστίνα. Εγώ του πρότεινα να υποδείξει ή τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα.

Ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά, δε θα έπεφτα από τα σύννεφα εάν κάποιος μου έλεγε ότι ήταν δική του πρόταση να μην παίξουν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν άκυρες συζητήσεις και έβλεπα ξενερωμένα πρόσωπα κάθε φορά που παίρναμε πόντο.

Είπα στον Αλέξη ότι δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη για πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Αλέξης θα πει αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει, ανεξαρτήτως αν πριν μία ώρα έλεγε το αντίθετο. Νομίζω η φράση "γύρισε τη μπιφτέκα" δεν ταιριάζει καν στον Αλέξη, γιατί η "μπιφτέκα" έχει καεί κι έχει γίνει κάρβουνο. Δεν υπάρχει μπιφτέκι πια για να γυριστεί.

Θυμάμαι ότι στο συμβούλιο ο Σάκης δεν κοίταζε το Νίκο στα μάτια και τον έλεγε ψεύτη, ενώ ένα λεπτό μετά παραδέχτηκε ότι τα είπε. Και αυτός και η Μαριαλένα. Άκουσα στο τέλος τον Σάκη που έλεγε στο Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και δε θα τον κοιτάνε στα μάτια και θα τον φτύνουν. Του είπε "ρε γατάκι", αλλά δεν καταγράφηκε στην κάμερα. Ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα όταν δεν καταγράφουν οι κάμερες. Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα μιλάει έτσι για έναν άνθρωπο, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά...

Όσες φορές έχω προσπαθήσει να "πατρονάρω" συμπεριφορές στο Νίκο, τότε έγιναν και οι μεγαλύτεροι καυγάδες μας. Οπότε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Μαριαλένα πιστεύει ότι του γράψαμε και λόγο...

Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει ότι έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά και ο James με το Νίκο... Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Ο Σάκης την ξέρει καλά. Ήξερε ακριβώς πώς να τη χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος του. Η μεταστροφή της Μαριαλένας, εκτός από το ό,τι είναι η μεγαλύτερή μου πληγή σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι και η μεγαλύτερη κωλoτoύμπα μέσα στο Survivor.

Όταν είχε μπει ο Σάκης στο παιχνίδι του είχα πει για πλάκα ότι την "πέφτει" στη Μαριαλένα και μου απάντησε "ναι", για πλάκα. Μετά γελάσαμε. Έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά. Εάν θέλουν να είναι ξανά μαζί, τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκρυψα το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας. Δεν ξέρω πώς έχει παιχτεί στο μοντάζ. Δε θα το έκανα ποτέ.

Η Ελευθερία κοιτάει πάντα τον Αλέξη και παίρνει το λόγο ο Αλέξης. Το έχει πει και μόνη της ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Προσπάθησα να της πω ότι πρέπει να διεκδικήσει κάποια δικαιώματα απέναντι στους ανθρώπους που τη χειρίζονται. Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται απ' έξω. Προφανώς η Χριστίνα επηρεάστηκε από αυτά που της είπε η Ελευθερία για μένα... 

Θα ήθελα να πάρει το έπαθλο ο Νίκος. Νομίζω ότι και ο James θέλει να κερδίσει ο Νίκος».