Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Γ. Ταβλαδάκης - Τριαντάφυλλος: «Να τελειώσει η γελοιότητα με τη δωροδοκία» - Η στήριξη από τον Αλέξη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το συμβούλιο στο επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη των Μπλε από το Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ταβλαδάκης (Μπλε) και Μαριάνθη Κάσδαγλη,  Τριαντάφυλλος (Κόκκινοι).

Τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση. Ο Τριαντάφυλλος είναι αντιμέτωπος πλέον με τη δυσαρέσκεια των συμπαικτών του, ωστόσο στο συμβούλιο βρήκε συμπαραστάτη τον Αλέξη Παππά των Μπλε, ο οποίος τον στήριξε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Κόρομι. ενώ κάποιες φράσεις που χρησιμοποίησαν ανάγκασαν τον Γιώργο Λιανό να διακόψει την έντονη συζήτηση που εξελισσόταν.


«Πλέον είμαι σχεδόν μόνος μου στην ομάδα. Μόνος είναι και ο Αλέξης και μάλλον σκέφτομαι να τα ξαναβρούμε και να κάνουμε παρέα.

Θέλω να τελειώσει αυτή η γελοιότητα με τη δωροδοκία γιατί δεν έχει συμβεί. Απλά πριν ένα μήνα, μετά από έναν αγώνα που είχαμε κερδίσει και ήμασταν χαρούμενοι, είπα στα παιδιά ότι όταν βγούμε έξω και αν ανοίξουν τα μαγαζιά και τραγουδήσω και πάνε όλα καλά, θα τους κάνω ένα δώρο.

Αν θα παραμείνω (σ.σ. τελικά παρέμεινε) θα είναι πόλεμος γιατί όλοι με έχουν κάνει πέρα...».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.