Breaking News

Survivor: «Ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να με δωροδοκήσει με χρηματικό ποσό για να κρατηθεί στο παιχνίδι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την έκρηξη του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο, όπου αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Γιώργος Κόρομι ξέσπασε. Συγκεκριμένα είπε στον τραγουδιστή ότι δεν θα τον ψήφιζε αν δεν προσέγγιζε κάποιους συμπαίκτες του, προκειμένου να πείσουν τον ίδιο να μην τον ψηφίσει.

Επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη. Αρχικά είπε ότι φοβήθηκε με την αλλαγή του Τριαντάφυλλου. «Τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα» τόνισε στην κάμερα της παραγωγής, ενώ και οι συμπαίκτες του έδειχναν προβληματισμένοι.

Πάνω στη συζήτηση με συμπαίκτες του, υποστήριξε: «Ο Τριαντάφυλλος είχε πει σε μένα και στον Κόρομι να μας δώσει χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ... Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι! Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά του». 

Κατόπιν ο Ασημακόπουλος είπε στην κάμερα: «Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είπε και στον Κόρομι».

Αργότερα, ο Γιώργος Κορόμι σημείωσε ότι ο Τριαντάφυλλος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Τα λόγια του πείραξαν τον τραγουδιστή, που έδειξε να συγκινείται σε δηλώσεις του στην κάμερα.

Δείτε τα βίντεο.