Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τριαντάφυλλος: «Κόρομι-Κοψιδάς θα με βρουν απέναντι τους» - Τον «άδειασαν» οι Κόκκινοι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο επικράτησαν οι Μπλε, το επεισόδιο της Τρίτης ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με το συμβούλιο.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Νίκος Μπάρτζης των Μπλε... Στο συμβούλιο η Άννα Μαρία Βέλλη, που είχε πάρει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη.

Από την ψηφοφορία των Κόκκινων τις περισσότερες αρνητικές ψήφους (9) πήρε η Μαριάνθη Κάσδαγλη,  ενώ ο Γιώργος Κόρομι, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο.

Οπότε, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ταβλαδάκης (Μπλε) και Μαριάνθη ΚάσδαγληΤριαντάφυλλος (Κόκκινοι).

Ο Τριαντάφυλλος έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος, λέγοντας μεταξύ άλλων, μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιανού:

«Ο Κόρομι και ο Κοψιδάς άρχισαν ξαφνικά να μιλάνε μεταξύ τους. Και οι δύο θα με βρουν απέναντι τους. Γιατί ο Κοψιδάς... δεν γίνεσαι καλός άνθρωπος κάνοντας διαλογισμό. Δεν σου φεύγει η πονηριά. Για τον Κόρομι με πείραξε γιατί τον θεωρώ φίλο. Δεν με πείραξε που με ψήφισε, αλλά ο τρόπος του. Στην καλύβα δεν μου μιλούσε καν, δεν με έπιασε να μου πει. Άντρα δεν σε κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα... Ας ερχόταν να μου πει ότι θα με ψηφίσει γιατί δεν είμαι καλός αγωνιστικά... Θα του έλεγα "ψήφισέ με, φίλοι είμαστε". Τα έκανε όλα από πίσω...».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι είπε ότι τον θεωρεί τον πιο αδύναμο παίκτη και πως τον πείραξε που πήγε και προσέγγισε κάποιους συμπαίκτες του (Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος), προκειμένου να πείσουν τον ίδιο να μην τον ψηφίσει.

«Με τον Κόρομι κάθε μέρα μιλάμε. Και δεν μιλούσαμε για τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος έπιασε κι εμένα και μου είπε ότι ο Κόρομι θέλει να με "δώσει". Είναι αστείο που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι έχουμε ίδιες νίκες, δεν το συζητώ καν...» πρόσθεσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Η Καρολίνα Καλύβα σχολίασε: «Και μένα με έπιασε ο Τριαντάφυλλος. Ρίχνει λάσπη αυτή τη στιγμή, βγάζει μία περίεργη συμπεριφορά...».