Breaking News

Survivor: Έξαλλοι οι Κόκκινοι μετά την ήττα - Ο Π. Καλλίδης προσποιήθηκε τραυματισμό - «Καρφιά» από τον James (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης οι Μπλε επικράτησαν οριακά με 10-9 στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τον αγώνα να κρίνεται σε flag race.

Αυτή τη φορά καλούνται να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση οι Κόκκινοι, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα μετά το τέλος του αγώνα, καθώς προηγούνταν στο σκορ, ωστόσο οι Μπλε προχώρησαν σε μία κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάκης Κατσούλης ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί. Ο Πάνος, που νωρίτερα είχε αναφέρει ότι πονάει το γόνατό του, δεν αγωνίστηκε, αν και οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής αντέδρασαν στην κίνηση των συμπαικτών τους.

Τη θέση του τραγουδιστή πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, που έκανε το 9-9 και στο τέλος ο James διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Κόκκινοι ξέσπασαν και κυρίως ο Γιώργος Κοψιδάς, που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απρόοπτη εξέλιξη.

«Είναι τα ίδια που κράζαμε εμείς για την  Ανθή Σαλαγκούδη... Από τη στιγμή που δεν θέλετε να παίζει ο Πάνος και τον θεωρείτε αδύναμο παίκτη, γιατί δεν τον ψηφίζετε για να αποχωρήσει και να μην χαρίζουμε πόντους;» είπε ο James, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι πήραν μέρος στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου νίκησε ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε τα βίντεο.