Breaking News

Survivor: Μεγάλος καβγάς μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας αιχμές τόσο για τον Τριαντάφυλλο, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

«Με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίζει να βλέπει. Προφανώς δε θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, αλλά προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Οπότε, εγώ χαίρομαι που θα φύγω απ' όλο αυτό» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και παίκτης των Κόκκινων...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», μετά το συμβούλιο έγινε καβγάς ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κόρομι, Ασημακόπουλο, Μπόγδανο. Συγκεκριμένα, είπε:

«Μετά το συμβούλιο, πριν μπουν στο πούλμαν για να επιστρέψουν στην παραλία τους, ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι, που του επιτέθηκαν λεκτικά. Δεν έχω μάθει την ατάκα που είπε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ενοχλήθηκε από τα λόγια του Κοψιδά (σ.σ. τη στιγμή του αποχαιρετισμού είπε "δεν είμαι για ριάλιτι εγώ"). Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος λογομάχησε και με τον Ηλία Μπόγδανο γιατί ο δεύτερος δεν μίλησε στο συμβούλιο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου.