Breaking News

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε με «καρφιά» για το τηλεοπτικό κοινό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Γιώργος Κοψιδάς, περίμεναν να μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τετάρτης.

Πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, συνεχίστηκε η διαμάχη του Γιώργου Ασημακόπουλου με τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο η αντιπαράθεσή τους πρόσφερε και στιγμές γέλιου.

Νωρίτερα, πριν το συμβούλιο, πρόσφεραν στον τραγουδιστή να φάει ψάρια. Ο Τριαντάφυλλος το θεώρησε σαν ενωτική κίνηση, ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Ασημακόπουλος του ξεκαθάρισε ότι αυτή η κίνηση δεν έχει τίποτα ενωτικό. Στο συμβούλιο επανέλαβε ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον Τριαντάφυλλο.

Τελικά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα. Τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα οι δηλώσεις του ήταν με αιχμές τόσο για τον Τριαντάφυλλο, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίζει να βλέπει. Προφανώς δε θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, αλλά προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Οπότε, εγώ χαίρομαι που θα φύγω απ' όλο αυτό».

Δείτε στα βίντεο τι συνέβη πριν το συμβούλιο, όσα εξελίχθηκαν κατά τη διάρκειά του, όπως και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.