Breaking News

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Μετά τη διάψευση, απαντούν και με «θερμά» φιλιά στις φήμες χωρισμού (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez είχαν διαψεύσει άμεσα τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, λόγω της φερόμενης «περιπέτειας» του 45χρονου πρώην παίκτη του μπέιζμπολ με τη Madison LeCroy, που συμμετείχε στο ριάλιτι Southern Charm...

«Είμαστε ακόμα μαζί. Όλες οι αναφορές είναι ανακριβείς. Εργαζόμαστε σε ορισμένα πράγματα στη σχέση μας, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τρίτο πρόσωπο» απάντησαν οι δυο τους στο TMZ.


Η 51χρονη σταρ της μουσικής και ηθοποιός και ο Alex Rodriguez καταγράφηκαν να ανταλλάσσουν θερμά φιλιά στη Δομινικανή Δημοκρατία.


Σύμφωνα με τη Daily Mail η Jennifer Lopez συνδυάζει τις στιγμές χαλάρωσης με τα γυρίσματα της ταινίας «Shotgun Wedding», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Josh Duhamel, τη Jennifer Coolidge κ.α.


Οι δυο τους λέγεται ότι επικεντρώνονται πλέον στην οικογένειά τους. Η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony, ενώ ο Alex Rodriguez έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη 16χρονη Natasha Alexander και τη 12χρονη Ella Alexander.