Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - «Μετωπική» μεταξύ Γιώργου Κοψιδά και Τριαντάφυλλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Κόκκινοι έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να υποδείξουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους στο συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Τριαντάφυλλος... Από την ψηφοφορία των Κόκκινων τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία δεν μπορούσε να ψηφιστεί καθώς είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Γιώργο Κοψιδά. Όπως είπε η Νικολέτα, μετά την απόφασή της την είχε πιάσει και ο Κοψιδάς και της ζήτησε να τον ψηφίσει.

Οπότε υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε ότι ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τριαντάφυλλο, ως ο αντίθετος πόλος σε όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και να κρίνει ο κόσμος ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, νωρίτερα είχε τονίσει:

«Είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και για μένα έχει τελειώσει. Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι - δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος - απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, στην Αθήνα, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα και social media... Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24ωρο με έναν άνθρωπο που κανονικά στην έξω ζωή δεν θα είχα καμία επικοινωνία».

Να σημειωθεί ότι στην αρχή του συμβουλίου συνεχίστηκε η ένταση που είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά...

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.