Breaking News

Survivor - Πάνος Καλλίδης: «Δεν μπορούσα να φέρω πόντους κι αυτό με στεναχωρούσε, ντρεπόμουν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» ο Πάνος Καλλίδης, για τον οποίο μίλησε νωρίτερα η σύζυγός του, δηλώνοντας περήφανη για τη στάση του στο ριάλιτι επιβίωσης... Ο τραγουδιστής είπε:

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους κι αυτό με στεναχωρούσε πάρα πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα, ντρεπόμουν...

Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει "Άνοιξε το... σ’ αγαπώ πολύ. Να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα, είσαι ο καλύτερος".

Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Το είχα συζητήσει με την Ελευθερία, η οποία μου είπε ότι νωρίτερα ήταν κι εκείνη πολύ πιεσμένη, αλλά ένιωσε καλύτερα όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες.

Δεν γνώριζα κανέναν από τους νέους παίκτες. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, χωρίς να τον ξέρω. Για ένα video clip μου ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα και τα πήρε από τον Σάκη . Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί κάποια στιγμή. Κάναμε παρέα με τα παιδιά επειδή ήμασταν πιο κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις.

Δεν μπορούσα να πάρω εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω, ήταν... άλλοι γι' αυτά... Δεν ήθελα να παίξω, γιατί ήξερα ότι θα έχανα και... "ποιος τους ακούει".

Λάθος που δεν ψήφιζα τον τελευταίο καιρό αθλητικά... Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου. 

Με την Κάτια είχαμε φάει δύο φορές ρύζι... Ο James είναι ευφυέστατος... Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ γιατί κάνει όλη τη μέρα παρέα με τον James και την Άννα Μαρία, δύο ανθρώπους που είναι εύστροφοι.

Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και πως είναι και πολύ καλά. Μου είπε να στείλω χαιρετίσματα (σ.σ. στον Γιώργο Λιβάνη).

Ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία...»

Δείτε το βιντεο.