Breaking News

Survivor - Σύζυγος Πάνου Καλλίδη: «Η ίντριγκα και τα έπαθλα επικοινωνίας τον έκαναν να μην αντέξει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η σύζυγός του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor... H Λεάννα Μάρκογλου δήλωσε:

«Το περίμενα ότι θα φύγει από το Survivor. Ήξερα ότι δε θα αντέξει πολύ λόγω συνθηκών και ίντριγκας. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα, δεν ξέρω πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Αν ήταν ο Πάνος στη θέση του Τριαντάφυλλου θα ήμουν έξαλλη. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν άνθρωπο και με πονάει να βλέπω να μην του δίνουν φαγητό και να τον έχουν κάνει πέρα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μ' αυτό.

Όταν ξεκίνησε ο Πάνος να μιλάει, κατάλαβα ότι θα ανακοινώσει την αποχώρησή του. Τον έβλεπα μέρες τώρα ότι δεν ήταν στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι τα έπαθλα επικοινωνίας ίσως τον έκαναν να μην αντέξει. Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόταν πολύ εμάς. 

Όταν τον άκουσα, έκλαιγα πολύ, έριξα πολύ κλάμα. Είμαι πολύ περήφανη για τον Πάνο και μας έχει κάνει όλους περήφανους. Όχι μόνο τώρα, από πάντα. Ξέρω το χαρακτήρα του οπότε δεν αμφέβαλα στιγμή. 

Τα παιδιά με ρωτάνε κάθε μέρα πότε θα επιστρέψει ο μπαμπάς. Μου 'χει λείψε πάρα πολύ και ανυπομονώ να τον δω.»