Breaking News

Survivor: Πάνω από 4,1 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό το πάρτι της ένωσης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Ρεκόρ τηλεθέασης για την τρέχουσα σεζόν σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του SURVIVOR με τον μέσο όρο για το δυναμικό κοινό να είναι 41,5%!

Με 4.144.979 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω και για 1΄το SURVIVOR και την τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό να αγγίζει σε λεπτό το 53,6% χθες το βράδυ φαίνεται πως το Πάρτι της Ένωσης δεν ένωσε μόνο τους Μπλε και τους Κόκκινους κάτω από την ίδια στέγη αλλά και το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι χαλάρωσαν, αφέθηκαν στην περιποίηση των ειδικών, διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους στην ιδιωτική συναυλία με τον Jason Derulo και το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε ιδιαίτερα τη νέα τους εικόνα. Τα ποσοστά τηλεθέασης στα επιμέρους κοινά κινήθηκαν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως για τις γυναίκες και για τους άνδρες 18-24ο μέσος όρος ήταν58,5% και 57,4% αντίστοιχα ενώ για τις γυναίκες 25-44 ήταν 45,3%. Ειδικά για τις γυναίκες 18-24 η τηλεθέαση σε λεπτό βρέθηκε στο 91,2%!

To#SurvivorGR κυριάρχησε στο ελληνικό Twitter όπου καθόλη τη διάρκεια προβολής του ήταν το Νο1 ενώ αναδείχθηκε και το Νο3 hashtag παγκοσμίως!

Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.»