Breaking News

House of Fame - Γ. Σπετσιώτης: «Αισθάνομαι καλλιτέχνης κατά παραγγελία» - Το ντουέτο-έκπληξη για το επόμενο live (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Holly Grace από το House of Fame, στο επεισόδιο της Δευτέρας οι σπουδαστές είδαν, μαζί με τους καθηγητές, τις εμφανίσεις τους από το live concert της περασμένης Παρασκευής.

Όταν ήρθε η σειρά για τον Γιώργο Σπετσιώτη και την Κόνη Μπιζιντή, που ήταν ντουέτο, ο πρώτος δήλωσε: «Νιώθω πολύ καταπιεσμένος εδώ μέσα ως καλλιτέχνης. Το συγκεκριμένο κομμάτι που ερμήνευσα δεν με εκφράζει καθόλου. Αισθάνομαι καλλιτέχνης κατά παραγγελία».

Ο Πάνος Μεταξόπουλος του είπε ότι τον καταλαβαίνει, αλλά έπρεπε να υποστηρίξει το κομμάτι, ενώ η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν πιο έντονη στις παρατηρήσεις της.

Να σημειωθεί ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο Obi και η Έλενα Δομάζου.

Στη συνέχεια ο Πάνος Μεταξόπουλος προκάλεσε αντιδράσεις, όταν είπε σε όλους ότι θεωρεί αδιανόητο - λόγω των φωνητικών του ικανοτήτων -, που ο Γιώργος Σπετσιώτης είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκατοίκους του, με αποτέλεσμα να έχει -4 βαθμούς στο περασμένο live.

Επίσης, έγινε και η ανάθεση των τραγουδιών στους σπουδαστές. Η Μαριάννα Κάρα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας θα τραγουδήσουν ντουέτο. Την περασμένη εβδομάδα η Μαριάννα είχε στεναχωρηθεί, καθώς ο Στέφανος είχε έρθει κοντά με τη Βένια Καραγιαννίδου και είναι μία ευκαιρία να υπάρξει ηρεμία στη σχέση τους.

Δείτε τα βίντεο.