Breaking News

Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τη χτυπούσε στο κεφάλι με μανία με ό,τι έβρισκε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram από περιστατικό ξυλοδαρμού, στο οποίο ακουγόταν οι φωνές μιας γυναίκας από δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, με την ίδια να μη διστάζει και να σπεύδει αμέσως να βοηθήσει. Το όμορφο μοντέλο είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου:

«Άκουγα τώρα πάλι το βίντεο και μ' έπιασε ξανά αυτό το τρέμουλο. Ήταν σοκαριστικό... Τη χτύπαγε πάνω από μία ώρα. Στο ξενοδοχείο είχα πάει για την καινούρια μου δουλειά. Η κοπέλα μετά είπε ότι πάνω από μία ώρα τη χτύπαγε. Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ακούσει; Απλά όλοι ακούν και προσπερνάνε. Γι' αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο... Η κοπέλα θα κατέληγε, ήταν μέσα στα αίματα. Τη χτύπαγε στο κεφάλι με μανία με ό,τι έβρισκε...

Βγαίνοντας από το ασανσέρ, τους άκουσα και χτύπησα την πόρτα... Με όλο αυτό το σκηνικό είχα τρελαθεί, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι μία αβοήθητη κοπέλα και κάποιος άλλος, επειδή έχει περισσότερη δύναμη, την κακοποιεί. Κατέβηκα από τις σκάλες - που ήμουν στον τρίτο όροφο -, ήταν κάτω η μάνατζερ του ξενοδοχείου και της είπα ότι πρέπει αμέσως να ανέβουμε πάνω να ανοίξουμε την πόρτα γιατί κάποιος χτυπάει μία κοπέλα.

Ανεβήκαμε πάνω μαζί με δύο άντρες. Χτυπήσαμε την πόρτα και τελικά ο ένας άνοιξε με το πασπαρτού. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν η κοπέλα στο πάτωμα και να είναι το πρόσωπό της γεμάτο  αίματα... ήταν φρικιαστική εικόνα. Τη σκέφτομαι και πραγματικά τρέμω.

Την πήραμε την κοπέλα και τη βγάλαμε έξω. Ο άντρας δεν μας επιτέθηκε, έκανε πίσω. Την πήγαμε σε ένα δωμάτιο και τη φροντίσαμε. Είπε ότι δε θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Καλέσαμε και την αστυνομία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Η κοπέλα ήταν έγχρωμη, γαλλικής καταγωγής... Απόρησα που η αστυνομία δεν τον συνέλαβε...».

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο T-Live.