Breaking News

Σ. Δεληκούρα: «Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να καθυστερήσω τον τοκετό για να μην έχει ο γιος μου ωροσκόπο που δε μου άρεσε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σύλβια Δεληκούρα είχε γίνει μαμά το Νοέμβριο του 2014, όταν έφερε στη ζωή το γιο της. Η γνωστή ηθοποιός είπε στην κάμερα του Ηappy Day για το σύζυγό της Δημήτρη Λιόση και το γιο της:

«Ο Δημήτρης κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί, αλλά βοηθάει πάρα πολύ. Όποτε μπορεί, διαβάζει τον μικρό και βοηθάει κι έμενα με τις δουλειές του σπιτιού. Είναι ιχθυέμπορος, αλλά  εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια γιατί δεν μου αρέσουν. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα έξω από την πόρτα, πριν μπει στο σπίτι.

Μου πήρε τρία χρόνια να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 27 και μου είχαν μείνει 10 κιλά. Στενοχωρήθηκα λίγο που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα ξανά.

Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά. Μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός ότι είναι καλύτερα να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και, ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, είδα ότι αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Και κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω! Η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο κι εγώ το καθυστερούσα».