Breaking News

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι συνθήκες αλλάζουν... η καλή παρέα όμως μένει και μπορεί να κάνει τη διαφορά... Δείτε απόψε, Τετάρτη 10 Μαρτίου, στις 23:30, στο «The 2Night Show» του ANT1:

• Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» αναφέρεται με ενθουσιασμό στο νέο μεγάλο project του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, και αποκαλύπτει πόσο έτοιμος νιώθει γι’ αυτή την καινούργια τηλεοπτική πρόκληση.

Ο Σάκης μιλάει για το «Survivor», αλλά και για τον φίλο του Γιώργο Λιανό. Τέλος, περιγράφει πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα,  εκφράζει  την ανυπομονησία του για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών και με τη βοήθεια του Γρηγόρη εξασκείται στην αλλαγή... πάνας!!! 

• Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Κατερίνα Στικούδη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλάει για την επιστροφή της στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar - All Star», για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις πρόβες, ενώ αποκαλύπτει και τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνει καθημερινά στην προετοιμασία της για το σόου.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στον σύζυγό της και στην ευτυχία που βιώνει δίπλα του. Τέλος, μιλάει για τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στο μέλλον.

• Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο  Λούκας Γιώρκας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, και εξηγεί πώς κατάφερε να πείσει τη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, αλλά και τον Γιάννη Βαρδή να του το δώσουν. Στην εκπομπή θα προβληθεί, για πρώτη φορά, backstage από το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού, όπου στη διάρκεια των γυρισμάτων του ο Λούκας Γιώρκας παραλίγο να πάει στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην εσωτερική του πάλη με τις κρίσεις πανικού και τη βαθιά πίστη του στον Θεό, η οποία τον βοήθησε να ορθοποδήσει. Μιλάει για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Τέλος, ερμηνεύει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής το νέο του τραγούδι.


Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Κικίδης
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας