Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: H πολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στη Σάντα Μπάρμπαρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Αύγουστο του 2020 είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη κοινή κατοικία που αγόρασαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην πολιτεία της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην περιοχή Montecito της Σάντα Μπάρμπαρα. Πλάνα από την εντυπωσιακή κατοικία τους πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης το Happy Day (Δείτε το βίντεο στο τέλος).

Τότε η Daily Mail είχε αποκαλύψει ότι τα έγγραφα ιδιοκτησίας της Σάντα Μπάρμπαρα δείχνουν ότι το ευρύχωρο αρχοντικό των 9 υπνοδωματίων και των 16 μπάνιων αγοράστηκε στις 18 Ιουνίου 2020 με 14.650.000 δολάρια.

Τα έγγραφα αναφέρουν, επίσης, ότι χτίστηκε το 2003. Ένας προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αγοράσει το ακίνητο τον Μάιο του 2009 για πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια.

Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή ξηρή και υγρή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, γκαράζ πέντε αυτοκινήτων κ.α. Το κτήμα διαθέτει εντυπωσιακούς κήπους με τριανταφυλλιές, ψηλά ιταλικά κυπαρίσσια, λεβάντα, και ελαιόδεντρα, όπως και γήπεδο τένις, παιδική εξοχική κατοικία, πισίνα και έναν ξενώνα, ιδανικό για τη μητέρα της Meghan, τη Doria, η οποία εκτελεί χρέη νταντάς στον μικρό Archie.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο σε ένα πολυτελές και απομονωμένο κτήμα στο Montecito. Σχεδόν κάθε σπίτι, στη γειτονιά των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει την ιδιωτική ζωή των κατοίκων. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι γείτονες με την Oprah Winfrey, την Ellen DeGeneres και άλλους διάσημους.