Breaking News

Πολιτική Προστασία: Αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στις ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από Δευτέρα θα επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο, αλλά με έναν συντεταγμένο και οργανωμένο τρόπο, με εξαίρεση περιοχές που έχουν τεθεί σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων...

Επίσης, το πρώτο τεστ θα αποτελέσει αυτό το Σαββατοκύριακο η άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων με τον κωδικό "6".

Το πρωί του Σαββάτου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση για Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα, όπου αποφασίστηκε η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα.

Οι διαδημοτικές μετακινήσεις στις  συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες θα είναι ελεύθερες, καθώς στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται μόνο η απαγόρευση στο λιανεμπόριο έως τις 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει: «Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορωνοϊού Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου».