Breaking News

Δημήτρης Μάρκος: «Σταμάτησα την πρωινή εκπομπή όταν κινδύνευσα να σκοτωθώ, με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης τον  Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος μίλησε για την πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και για τη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο, όπου συνεχίζει και εργάζεται.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι πιστεύει πως υπήρξε καλύτερος ρεπόρτερ, παρά παρουσιαστής. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, που στάθηκε σαν βράχος στην οικογένειά τους - την οποία παντρεύτηκε το 1998, ενώ είναι μαζί από το πανεπιστήμιο -, αλλά και στα δύο παιδιά τους, τον 17χρονο γιο του και την 12χρονη κόρη του.

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου περάσαμε δύσκολα. Ήμασταν συνέχεια στο γιατρό. Μετά τη γέννα πήγα με τους γιατρούς στο Ρέμο και την πήρα τηλέφωνο 5 η ώρα το πρωί. Ανέβηκα στην πίστα και τραγούδησα δακρυσμένος με τον Αντώνη... Είμαι ευτυχισμένος στα 50 μου χρόνια. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να έχω χρόνο στη ζωή μου και να κάνω μερικά ταξίδια», είπε ο Δημήτρης Μάρκος.

Επίσης, περιέγραψε το παρ’ ολίγον ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Σταμάτησα την πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο επειδή κινδύνευσα να σκοτωθώ. Έκανα εκπομπή στις 5 με 6 το πρωί. Ένα πρωί ανέβαινα την Κηφισίας κι έριχνε ψιλόβροχο. Με πήρε ο ύπνος και είδα ξαφνικά το κόκκινο. Πάτησα φρένο και πήρε το αμάξι 10 σβούρες και βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα, αλλά δεν χτύπησα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Στα 100 μέτρα μπροστά μου ερχόταν αυτοκίνητα, λεωφορεία και νταλίκες. Με ψυχραιμία και με τη βοήθεια του Θεού έβαλα πρώτη σαν να μην πήρα δέκα σβούρες πριν κι έφυγα στο ρεύμα ανόδου. Μετά από λίγα λεπτά έφτασα στο μικρόφωνο του Real».

Δείτε τη συνέντευξη.