Breaking News

Πένθος στο «Καλημέρα Ελλάδα» - Συντετριμμένος ο Γ. Παπαδάκης - Εικονολήπτρια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονισμένοι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς η εικονολήπτρια Μαρία Μάτσα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα σε τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε την ώρα που πήγαινε στην εργασία της.

Με δυσκολία κατάφερε να μιλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος πήγε στην κάμερα 3 στο πλατό, όπου καθημερινά βρισκόταν η εικονολήπτρια. Έντονα φορτισμένος, ο δημοσιογράφος είπε:

«Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα κάθε μέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κoριτσάκι μας. Σήμερα το πρωί η Μαρία Μάτσα ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περάσαν από εκεί και είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο και κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κoρίτσι.

Πήραμε τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Κινητοποιηθήκαμε και πήγαμε αμέσως εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ, αλλά το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. 

Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία... Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Αγία Παρασκευή... Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι...».


Συγκίνηση επικράτησε στο πλατό και στο φινάλε της εκπομπής, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του αποχαιρέτησαν τη Μαρία Μάτσα...