Breaking News

Ελένη Φιλίνη: «Το... γέλα παλιάτσο, το έχω νιώσει με όλη τη σημασία του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, την ωραία εξωτερική εμφάνιση που δεν βοηθούσε τους ηθοποιούς στο παρελθόν και την απώλεια του πατέρα της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα του «Love it». Η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Το θέατρο έχει χιλιάδες ανθρώπους και μιλάμε για 5-6 άτομα. Ας είναι ακόμα 5-6 άτομα, αυτό δεν μου λέει κάτι. Δεν είναι έτσι το θέατρο, δεν είναι αυτοί οι ηθοποιοί. Η ίδια είχα μιλήσει πριν 20 χρόνια. Στα πρώτα μου βήματα έχασα δουλειές επειδή δεν δέχτηκα πράγματα.

Στην εποχή μας, είτε ήσουν άντρας είτε γυναίκα, αν είχες ωραία εξωτερική εμφάνιση, έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δηλαδή ότι έχεις ταλέντο. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Τότε η ωραία εξωτερική εμφάνιση δεν ήταν καλό.

Ήμουν η... "νύφη το 'σκασε". Δεν είναι η εκκλησία ή το δημαρχείο που θα με κάνει να είμαι καλά με έναν άνθρωπο. Δεν πιστεύω σ' αυτά.

Το "γέλα παλιάτσο" το έχω νιώσει με όλη τη σημασία του. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε το βράδυ να παίξω κωμωδία στο θέατρο. Ήταν ό,τι χειρότερο... Ήμουν πρησμένη (από το κλάμα) κι έπρεπε να παίξω κωμωδία, όχι δράμα. Και φυσικά δεν μπορούσε να κλείσει το θέατρο...».