Breaking News

Έντονες αντιπαραθέσεις στο House of Fame - Ο μαθητής της εβδομάδας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του House of Fame της Δευτέρας, οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Ακαδημίας παρακολούθησαν και σχολίασαν τις εμφανίσεις του live concert της Παρασκευής, στο οποίο αποχώρησε ο Μηνάς Τσουκάνης...

Όταν έγινε η αξιολόγηση του Γιώργου Σπετσιώτη, οι τόνοι ανέβηκαν και σημειώθηκε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Ντίνο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Νωρίτερα, ο Πάνος Μεταξόπουλος, που χρησιμοποίησε στο live το δικαίωμά του να «σώσει» έναν σπουδαστή, εξήγησε γιατί επέλεξε τη Μαριάννα Κάρα, η οποία είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκατοίκους της με αποτέλεσμα να έχει -4 βαθμούς.

Να σημειωθεί ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Jimmy Sion, ο Γιάννης Αρβανιτίδης και η Χρύσα Μαλακόζη (πήρε τη θέση της Μαριάννας).

Οι εξηγήσεις του Μεταξόπουλου για τη Μαριάννα δε φαίνεται να έπεισαν κάποιους σπουδαστές, που εξέφρασαν την αντίδρασή τους.

Στη συνέχεια ο Μεταξόπουλος ανακοίνωσε σε όλους ότι καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, που θα έχει ασυλία, ενώ θα μείνει και στη μουσική σουίτα.

Η ανακοίνωση του Μεταξόπουλου δεν βρήκε σύμφωνους τους μεγαλύτερους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Δείτε τα βίντεο.