Breaking News

House of Fame - Live Concert: Αποχώρησε δακρυσμένος ο Μηνάς Τσουκάνης - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ το 8o live concert του House of Fame La Academia - με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα -, το οποίο ήταν διαφορετικό, καθώς αρχικά οι σπουδαστές «μονομάχησαν» σε δύο ομάδες
.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιώργος Ντίνος.

Όπως σε κάθε live concert, το αποτέλεσμα καθόρισε η ψηφοφορία του κοινού, που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από το House of Fame αποχώρησε o Μηνάς Τσουκάνης, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές. Ο Μηνάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε δάκρυα τη στιγμή που ευχαριστούσε τους καθηγητές του, τους κριτές και τους συγκατοίκους του.


Η κριτική επιτροπή - ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος - αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Να σημειωθεί ότι από την τελική βαθμολογία, που συγκέντρωσαν οι σπουδαστές, αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από τη Μαριάννα Κάρα, καθώς είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκατοίκους της...

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα live, αυτή τη φορά ο Πάνος Μεταξόπουλος χρησιμοποίησε το δικαίωμά του να «σώσει» έναν σπουδαστή. Ο διευθυντής της Ακαδημίας «έσωσε» τη Μαριάννα Κάρα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι ο Jimmy Sion, ο Γιάννης Αρβανιτίδης και η Χρύσα Μαλακόζη (πήρε τη θέση της Μαριάννας).


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όσα έγιναν στον 8ο live concert του House of Fame.