Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 11: Η νέα αρχηγός, ο πρώτος μονομάχος και το ξέσπασμα του Τζώρτζογλου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει από τη «Φάρμα» η Μαρία Τοτόμη, η οποία άφησε ένα γράμμα πίσω της, στο οποίο πρότεινε ως πρώτη υποψήφια αρχηγό τη Μαρία Μιχαλοπούλου .

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολιδά ως δεύτερη υποψήφια για την αρχηγία.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά μονομάχησαν και τελικά αρχηγός αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολιδά.


Στο βίντεο η μονομαχία για την αρχηγία.


Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι - σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού - δημοφιλέστερος παίκτης αναδείχθηκε ξανά ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος έχει ασυλία...

Η Ειρήνη Κολιδά επέλεξε ως υπηρέτες την Κάτια Δέδε και τον Βασίλη ΘεοδωρόπουλοΑπό τους δύο υπηρέτες έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Η Ειρήνη Κολιδά επέλεξε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.


Κατά τη συζήτηση, ο Στράτος Τζώρτζογλου έγινε έξαλλος με τα λόγια του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος του είπε ότι την περασμένη εβδομάδα ο ηθοποιός φοβήθηκε όταν υπήρξε το ενδεχόμενο να γίνει μονομαχία μεταξύ άντρων.

«Δεν φοβάμαι κατ’ αρχήν... Δεν έχω φοβηθεί στη ζωή μου. Βασιλάκη, μην λες κουβέντες,  ξανασκέψου το. Σε προκαλώ τώρα! Δε θα πεις ξανά τέτοια κουβέντα σε εμένα ποτέ. Το φοβήθηκες, τέλος. Σε προκαλώ, πάμε κάτω τώρα! Πρόσεξε τα λόγια σου, Βασιλάκη...», του είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.


Στο επόμενο επεισόδιο ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος θα επιλέξει τον αντίπαλο του και οι δύο άντρες θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Δείτε ολόκληρο το 11ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1