Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Στέφανος Χίλας - Παραμένει η Μαρία Λαζαρίδου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής διαδραματίστηκε η τέταρτη ημέρα των επιστροφών του MasterChef 5. Στο εξώστη ήταν ασφαλείς εννέα παίκτες, ενώ στη «μάχη» ρίχτηκαν έξι παίκτες.

Οι 6 ηττημένοι παίκτες της προηγούμενης δοκιμασίας διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια, σε πιάτα αντιγραφής από παλαιότερους νικητές του μαγειρικού διαγωνισμού (Λάμπρος Βακιάρος, Μάνος Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης).

Τα ζευγάρια που προέκυψαν: Αλέξανδρος Συνοδινός - Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Νίκος Σκορδάκης - Αντώνης Μητρόπουλος και Μαρία Λαζαρίδου - Στέφανος Χίλας.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μαγειρική μάχη της Μαρίας Λαζαρίδου με τον Στέφανο Χίλα.

Η τροπή που πήρε η δοκιμασία δεν άρεσε στη Μαρία, η οποία βούρκωσε, καθώς δεν ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Στέφανο. Αργότερα τα έβαλε με τον Ιωάννη που τον συμβούλεψε να το... «ράψει», ενώ έντονη φρασεολογία χρησιμοποίησε και για τους υπόλοιπους στον εξώστη, που έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Τελικά το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι κριτές θεώρησαν ότι η καλύτερη προσπάθεια ήταν της Μαρίας Λαζαρίδου, με τον Στέφανο Χίλα να  αποχαιρετά τους κριτές και τους συμπαίκτες του και να αποχωρεί βουρκωμένος από το MasterChef 5.

Δείτε τα βίντεο.