Breaking News

Γιούλικα Σκαφιδά: «Η πιο μεγάλη τρέλα που έχω κάνει στη ζωή μου... όλοι σοκαρίστηκαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία μίλησε αρχικά για τη σειρά «Έξαψη» του Mega, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Προς το τέλος της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Νωρίτερα, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την απόφασή της να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής, γεγονός που θεωρεί την πιο μεγάλη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Πάντα εστίαζα στη δουλειά μου, είμαι ένας εσωστρεφής και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω φασαρία. Όλοι έπαθαν σοκ όταν αποφάσισαν να γίνω ηθοποιός. Δεν ήμουν ποτέ η ψυχή του πάρτι... Είμαι ήσυχη γενικά και βρήκα έναν τρόπο να φυλάω την ενέργειά μου για τη δουλειά μου. Οπότε έχω μία διέξοδο, αλλιώς δεν ξέρω... μπορεί να είχα τρελαθεί. Βρήκα έναν τρόπο να διοχετεύω την ενέργειά μου...

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, έχω κάνει κάποιες τρέλες σύμφωνα με τα δικά μου όρια... Ίσως η πιο μεγάλη τρέλα που έκανα στη ζωή μου είναι ότι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, γιατί ήταν κάτι που κανείς δεν το περίμενε, όλοι σοκαρίστηκαν.

Εγώ ήμουν της θετικής κατεύθυνσης, ήθελα να γίνω αστροφυσικός γιατί μ' αρέσει να μελετάω τους πλανήτες, τ' άστρα και το άγνωστο. Έγινα ηθοποιός και τελικά βρήκα αρκετές ομοιότητες, γιατί η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι πηγή έμπνευσης και τόσο απρόβλεπτη, όσο είναι και το σύμπαν, θα μπορούσα να πω.

Έδωσα κανονικά πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά το είχα ως σκέψη να γίνω ηθοποιός. Δήλωσα σχολές μόνο στην Αθήνα. Πέρασα σε ΤΕΙ, αλλά δεν ικανοποιηθήκαμε στην οικογένεια γιατί θα μπορούσα να είχα περάσει και κάπου καλύτερα. Ήταν αναμενόμενο ότι θα δώσω ξανά πανελλήνιες για να περάσω στο πανεπιστήμιο. Τότε είπα ότι δε θέλω και τελικά το "ξεφούρνισα" ότι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Αρχικά οι γονείς μου σοκαρίστηκαν, αλλά στη συνέχεια με βοήθησαν πολύ».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή του Mega.