Breaking News

Survivor - «Χείμαρρος» η Χριστίνα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Σάκη - Tο μήνυμα της Μαριαλένας στον Γ. Λιβάνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τη σχέση της (σ.σ. τον Γιώργο Λιβάνη) και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα, ο Γιώργος άμα θέλει μετά...»

Το μεσημέρι της Τρίτης προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it» το δεύτερο μέρος των δηλώσεων της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Με αποκαλυπτική διάθεση, η Χριστίνα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Δεν ήξερα ότι ο Σάκης έλεγε πως είμαστε φίλοι, το έμαθα μετά. Τον ξέρω χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και κάτι. Έπρεπε να με προειδοποιήσει να λέμε τα ίδια! Μάλλον ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και δεν ήθελε να υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα. Με τον Σάκη είχαμε ένα φλερτ για 1 - 1,5 μήνα, το οποίο δεν μας βγήκε πουθενά. Έτσι είναι οι σχέσεις... Κρατήσαμε φιλικές σχέσεις, αλλά δεν είχαμε επαφές, δεν μιλούσαμε. Τυχαία έμαθα ότι θα είναι και αυτός στο Survivor όταν βρεθήκαμε στα γραφεία της Acun Medya.

Από τον Σάκη ξέρω ότι με τη Μαριαλένα είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα ότι χώρισαν Οκτώβριο. Με τον Σάκη είχαμε αυτό το φλερτ μετά τον Οκτώβριο. Ίσως γι' αυτό με πείραξε που έλεγε ότι τα κάνει όλα για τη Μαριαλένα.

Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να προσαρμοστώ μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήξερα και πώς θα το πάρει η Μαριαλένα, ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της ότι ο Σάκης είναι τώρα με την κοπέλα που ήταν στο My Style Rocks... Με τη Μαριαλένα καθίσαμε και τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε, δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ήξερα ότι είχαν χωρίσει τόσο πρόσφατα. Από τον Σάκη ήξερα ότι είχε τελειώσει τον Αύγουστο. Εάν ήξερα ότι χώρισαν πρόσφατα δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Σάκη.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο. Τα παιδιά ήταν σε φάση για γάμο και μπορεί να έκαναν ένα μεγάλο διάλειμμα στη σχέση τους... Ας αποφασίσουν τι θέλουν να με κάνουν... κουμπάρα, παρανυφάκι!... Έχουν έρθει όντως κοντά. Εάν με ρωτούσαν τι συμβαίνει, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Κοιμούνται μαζί, όλη την ώρα αγκαλιάζονται και πονάει ο ένας για τον άλλον. Κάνουν τα πάντα μαζί... Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα, 1000%, φαίνεται ότι είναι καψούρης. Νομίζω ότι και η Μαριαλένα έχει συναισθήματα. Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, δεν μπορούν να είναι ζευγάρι γιατί η Μαριαλένα έχει σχέση έξω... Εκτός κι αν βγει η Μαριαλένα έξω από το παιχνίδι και δούμε ότι δεν υπάρχει σχέση...

Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τη σχέση της (σ.σ. τον Γιώργο Λιβάνη) και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα, ο Γιώργος άμα θέλει μετά...

Εγώ είπα στη Μαριαλένα μια μέρα ότι "Αγάπη, εγώ στη θέση σου δε θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη εδώ μέσα, καθώς έξω σε περιμένει ένας άνθρωπος. Εγώ, εάν ήμουν Γιώργος και τα έβλεπα αυτά, δεν ξέρω αν θα ήμουν μαζί σου"...

Εάν ισχύει κάτι από αυτά που βλέπουμε, λογικά όταν γυρίσει θα ξεκαθαρίσει τη θέση της και με τον Γιώργο.

Αν o Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα, μπορεί να κίνησε γη και ουρανό να μπει στο Survivor για να τη βρει και να της κάνει και πρόταση γάμου... Έχει δείξει τα συναισθήματά του για τη Μαριαλένα... Δεν ξέρω εάν όλα αυτά είναι αλήθεια, δηλαδή μπορεί ο Σάκης να εκμεταλλεύεται όλο αυτό το γεγονός για να φανεί...».

Δείτε τα βίντεο.