Breaking News

Γιώργος Κατσαρός: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της συζύγου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος θυμήθηκε κορυφαίες στιγμές από τις συνεργασίες του με τους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού.

Επίσης, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του σαξόφωνου και συνθέτης περιέγραψε και στιγμές από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, o Γιώργος Κατσαρός μίλησε για τη ζωή του, όπως και για την απώλεια της συζύγου του. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Η γυναίκα μου ήταν πολύ σωστή οικογενειάρχης και μητέρα. Εκείνη μεγάλωσε και τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο. 50 χρόνια ήμασταν μαζί. Ήμουν ήσυχος ότι μεγαλώνει σωστά τα παιδιά.

Ήταν όμορφη γυναίκα. Όταν γνωριστήκαμε ήταν 16 χρονών, στα 17,5 παντρευτήκαμε. Ήταν χορεύτρια. Εγώ ήμουν διευθυντής ορχήστρας τότε, την είδα, την εpωτεύτηκα και ζήσαμε μαζί ακριβώς 50 χρόνια.

Όταν πέθανε ήταν πολύ άσχημη στιγμή, έφυγα από το σπίτι και επί 10 μήνες έμενα σε ξενοδοχείο. Πήγαινα στο σπίτι, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο σπίτι. Η συντροφιά είναι μεγάλη υπόθεση. Μάλιστα, όταν σέβεσαι τον άνθρωπο που μεγάλωσε τα παιδιά σου και ξέρεις πόσο έχει κουραστεί και αγωνιστεί, όταν φεύγει από τη ζωή είναι δυσαναπλήρωτο το κενό...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.