Breaking News

Eurovision - Ε. Τσαγκρινού: «Τρόμαξα από τις αντιδράσεις - Έχω υψηλές προσδοκίες και πηγαίνω να κερδίσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Dot για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι «El Diablo», αλλά και για τον σύντροφό της Μike, αποκαλύπτοντας ότι δεν μένουν μαζί καθώς ο γνωστός ράπερ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω της περιπέτειας υγείας του τον περασμένο χρόνο...

Η όμορφη τραγουδίστρια, που θα εμφανιστεί στον 1ο ημιτελικό στις 18 Μαΐου, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Με την αποστολή της Κύπρου θα ταξιδέψουμε στο Ρότερνταμ περίπου στις 8 Μαΐου... Νομίζω ότι τα έχω ζήσει όλα τους τελευταίους μήνες. Δεν περίμενα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, θεωρούσα πως το τραγούδι θα αντιμετωπιστεί ως ένα χαρούμενο act. Αρχικά τρόμαξα από τις αντιδράσεις για το τραγούδι. Δεν τίθεται θέμα θρησκευτικό ή πολιτικό, είχαν ξεφύγει λίγο τα πράγματα...

Στην αρχή δεν με ένοιαζε η θέση που θα πάρω στη Eurovision. Τώρα αρχίζω και τη σκέφτομαι κι έχω μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό καθημερινά, με 5ωρες πρόβες... Έχω υψηλές προσδοκίες και πηγαίνω για να κερδίσω.

Τον Mike εγώ τον λέω Μιχάλη. Μοιάζουμε πολύ, είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη, μου αρέσει η σταθερότητα στη ζωή μου. Λόγω κορονοϊού δεν μπορούμε να βρεθούμε συχνά. Συναντιόμαστε, φορώντας τις μάσκες μας. Εγώ κάνω πρόβες χωρίς μάσκα, οπότε πρέπει να προσέχουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο γιατί ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι δύσκολη η κατάσταση και για τους δυο μας.

Φοβήθηκα πάρα πολύ για τον Mike, αλλά δεν το έδειξα τότε. Το θέμα ήταν τεράστιο, αλλά έτσι όπως το αντιμετώπισε ο Mike, φάνηκε σαν "παιχνιδάκι"».

Δείτε το βίντεο.