Breaking News

Η Σάντρα Βουτσά απαντά στη Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ακολούθησε, μέσω Πρωινού, η απάντηση από τη Θεανώ Παπασπύρου, η οποία υποστήριξε: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

Το μεσημέρι της Κυριακής η Σάντρα Βουτσά μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου είπε - μεταξύ άλλων, στη Ναταλία Γερμανού:

«Σχετικά με την αποποίηση ή όχι της περιουσίας του πατέρα μου, αυτό είναι προσωπικό δεδομένο και - από όσο ξέρω - είναι παράνομο να το λες δημόσια.

Δεύτερον, εγώ δεν μίλησα για κάποια περιουσία. Ούτε για ακίνητα μίλησα, ούτε για τίποτα. Αναφέρθηκα στο δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου σε εμάς τις τρεις του κόρες. Θεωρώ αδιανόητο - από τη στιγμή που την εμπιστεύτηκε ο πατέρας μου να φυλάξει τους πίνακες με σκοπό μια μέρα να μοιραστούν στις τρεις κόρες - που δεν σέβεται την επιθυμία του. 

Δε θέλω να ανακατέψω τις αδερφές μου σ' αυτήν την ιστορία, τις αγαπώ πολύ. Είναι η μητέρα τους και είναι σε δύσκολη θέση. Είναι λογικό να μην μπορούν να βγουν να μιλήσουν εναντίον της μητέρας τους.

Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό, διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δε θα πω αν ισχύουν ή δεν ισχύουν, καθώς σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο. Μέχρι εδώ μπορώ να πω γι' αυτό το θέμα...».

Δείτε το βίντεο.