Breaking News

Η Φάρμα: Η Ε. Κολιδά μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή της - «Πιστεύω ότι θα είναι ζευγάρι μετά το παιχνίδι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ανάρτησή της στο Instagram, τη Μ. Τρίτη η Ειρήνη Κολιδά φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή της από τη «Φάρμα».

Η όμορφη personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor νίκησε στη μονομαχία αποχώρησης τη Μαρία Μιχαλοπούλου, ωστόσο στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, καθώς δεν άντεξε να είναι τόσο καιρό μακριά από το παιδί της.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Κολιδά έκανε και μία αποκάλυψη, όταν ρωτήθηκε αν είναι ζευγάρι ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) και η Κυριακή Κατσογρεσάκη. Συγκεκριμένα, απάντησε:

«Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι στη Φάρμα, αλλά σίγουρα είναι εpωτευμένοι. Ο Κωνσταντίνος είναι σίγουρα εpωτευμένος. Πιστεύω ότι και η Κυριακή έχει αισθήματα, αλλά επειδή είναι γυναίκα και ξέρει τη θέση της στο παιχνίδι - αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη - ίσως γι' αυτό κρατιέται παραπάνω. Επειδή τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Πιστεύω ότι θα τα φτιάξουν κανονικά μετά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.