Breaking News

Ειρήνη Κολιδά: «Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω... Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη στο τελευταίο επεισόδιο της «Φάρμας», καθώς η Ειρήνη Κολιδά κέρδισε στο αγώνισμα αποχώρησης, ωστόσο στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει, καθώς υπερίσχυσε μέσα της η ανάγκη να επιστρέψει στο παιδί της...

Σε ανάρτησή της στο Instagram τη Μ. Δευτέρα, η όμορφη personal trainer δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τους πρώην συμπαίκτες της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση...

Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο... από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση... η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία... απλά και απέριττα!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνετε χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!!».