Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 14: Η απόλυτη ανατροπή - Η Ειρήνη Κολιδά νίκησε αλλά αποχώρησε οικειοθελώς (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την απρόσμενη αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά - που ήταν μεταξύ των φαβορί - ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου το επεισόδιο της «Φάρμας». Η personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor νίκησε στη μονομαχία αποχώρησης τη Μαρία Μιχαλοπούλου, ωστόσο στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει, καθώς υπερίσχυσε μέσα της η ανάγκη να επιστρέψει στο παιδί της.


Η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν η πρώτη μονομάχος και είχε επιλέξει ως αντίπαλό της την Ειρήνη Κολιδά. Οι δύο γυναίκες μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Συγκινημένη ήταν και η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία τόνισε ότι την πρόδωσε το σώμα της και πως ξέμεινε από δυνάμεις.


Στο βίντεο η μονομαχία αποχώρησης.


Ακολούθησε η μεγάλη ανατροπή, με την Ειρήνη να ανακοινώνει ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν αντέχει μακριά από το γιο της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ό,τι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει. Ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα.

Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό ριάλιτι το δικό μου είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και τη ζωή που έχω εκτός της Φάρμας - παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά και επειδή το Μαράκι είναι ένα παιδί που έχει αγωνιστεί στη ζωή της -, θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου στην ουσία σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία...

Το σκέφτομαι έντονα εδώ και δύο βδομάδες καθημερινά. Παλεύω μέσα μου και με κρατάει η αγάπη των παιδιών και η αγάπη μου για τα ζώα και για τη φύση. Αλλά επειδή, όμως, νιώθω 100% ολοκληρωμένη από όλο αυτό το πράγμα, θέλω να φύγω με τη χαρά αυτή».


Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους παίκτες αν έχει κάποιος αντίρρηση να παραμείνει η Μαρία Μιχαλοπούλου στο παιχνίδι. Κανείς από τους παίκτες δεν εξέφρασε κάποια διαφωνία και τελικά η Μαρία συνεχίζει την πορεία της στη «Φάρμα», με την Ειρήνη να αποχωρεί από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Δείτε ολόκληρο το 14ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1