Breaking News

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: «Νιώθουμε οικογένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στην ελληνική μουσική, την αγάπη του για το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση.

Επίσης, ο σπουδαίος τραγουδοποιός θυμήθηκε πώς έφτασε από την πρώτη του συναυλία, μπροστά σε δέκα μόνο ακροατές, στις μεγάλες επιτυχίες.

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, στην εκπομπή μίλησαν - σε ζωντανή σύνδεση, μέσω skype - ο Πάνος Μουζουράκης, όπως και η σύντροφός του, η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός εξέφρασε το θαυμασμό της για τον αγαπημένο της, σημειώνοντας για τη σχέση τους ότι «λέω το "για πάντα" με πολλή μεγάλη χαρά, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο». Από την πλευρά του ο Κωστής Μαραβέγιας τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Το για πάντα είναι το ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι βαθιά φιλοσοφικό τι σημαίνει το "για πάντα" και νομίζω πως η πανδημία - με έναν τρόπο - το κατακερμάτισε κάπως. Καταλάβαμε τη φθαρτότητα, την ευαλωτότητα χωρίς, όμως, να φοβόμαστε τη θνητότητα γιατί μπαίνει πάντα κάτω από το τραπέζι.

Εδώ μας έφερε πιο κοντά και ανακαλύψαμε και με τη σύντροφό μου και με τους φίλους μας το "εδώ και τώρα", το οποίο κάπως το είχαμε παραμελήσει. Σκεφτόμασταν τι είχε γίνει και τι θα γίνει... Εννοείται με την Τόνια νιώθουμε οικογένεια, πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1, που ακολουθεί.